MED HJERTET I HÅNDEN MENTORFORLØB

Du har muligheden for at vælge “Med Hjertet I Hånden” mentorforløb.
Til forskel fra holduddannelsen er mentorforløbet et kortere forløb med intensiv undervisning én til én. Der kan også oprettes forløb med maximum 4 på et hold.

Indholdet i et mentorforløb vil, ligesom indholdet i uddannelsen, tage udgangspunkt i de tre hovedtemaer:
– Lær at heale bevidst
– Få dig selv på plads og find din naturlige vej
– Forstå spirituelle begreber og praksis

Undertonen i hele uddannelsen er desuden, at du vil blive trænet og undervist i at arbejde med mennesker.

Undervisningen på forløbet vil være mere fleksibelt end på holduddannelsen, og du skal påregne at skulle læse forskelligt derhjemme, og øve dig – sammen med at skrive logbog. 
Vi tilrettelægger undervisningsgangene efter hvad der passer dig, blot skal uddannelsesforløbet være afsluttet indenfor 1 år.

Til forskel fra holduddannelsen, er undervisningen selvsagt meget mere intens. Fordelen kan være, at du virkelig kan få plads til at arbejde med dig selv og de udfordringer og glæder, der optager dig – og få direkte feedback du kan tage med dig i din proces. 

Derfor vil du også hurtigt finde ind til din egen måde at arbejde på. 

En anden forskel fra holduddannelsen er, at jeg deltager i det praktiske arbejde. Derfor følger det med, at du dels laver udveksling med mig, og dels modtager en Stillness session ved hvert møde. Det bidrager i dén grad til at gå i dybden med dig selv, i det tempo der passer til dig. Og dét bidrager igen til, at du kan gå dybt i din healing af andre. 

Mentorforløbet kan afsluttes med individuel 45 min. eksamen gennem en healings session hvor jeg, og en uvildig censor vil være til stede.
Eksamen vurderes med bestået eller ikke-bestået.
Der udleveres eksamensbevis og certifikat for gennemført uddannelse.
Du vil få et certifikat på gennemført forløb hvis du vælger eksamen fra.