Jeg har arbejdet i den alternative branche siden 1986. Lige så længe har jeg arbejdet professionelt med mennesker, i mit ”civile” arbejdsliv. Jeg er blandt andet uddannet Zoneterapeut, Kranio Sakral Terapeut, leder, pædagog, i musik-og dramapædagogik, BCT Praktiker; Jeg har arbejdet som lærer, og med mennesker i alle afskygninger og aldre.

Da jeg tidligt i livet fattede interessen for healing, blev jeg derfor også uddannet zoneterapeut allerede som 21-årig. Det var en dejlig konkret måde at arbejde på, og jeg fik viden om kroppen. Jeg fandt ud af, at mine behandlinger var temmelig virksomme, og dem jeg behandlede fik det hurtigt bedre. Når jeg i dag kigger tilbage kan jeg se, at jeg altid, ubevidst som bevidst, har arbejdet med healing som en naturligt iboende del af min gang på jord; Også med alle de mennesker jeg har haft i hænderne gennem mine jobs. Så – nu er tiden kommet til at jeg, på baggrund af mine talrige erfaringer, ønsker at give videre af min viden, og særligt glæden ved at hjælpe andre og sig selv.
Derfor bygger uddannelsen på min indsamlede viden, og ikke på nogen i forvejen definerede healings metoder eller retninger (som f.eks Reiki, krystalhealing, eller lydhealing).

Læs mere om mig på www.hc-kjeldsen.dk under punktet ”om mig”.